Circuit Xtrail Cup

XTRAIL CUP et proposa un viatge amb quatre parades per aquest 2024. Trail Running en quatre escenaris ideals i d'una bellesa infinita.

Des de l'esperit més feréstec i salvatge dels boscos de Les Guilleries, fins a la immensitat del Pefrafoca i les Valls del Cadí, tot passant aquest any per la Tossa Plana de Lles de Cerdanya, cim aquest any del circuit a 2.914mts.
 
En cada una d'elles l'entorn et traslladarà el millor de la muntanya i les millors sensacions del Trail Running.

Pots escollir sempre entre 3 distàncies: Marató, Trail i Short perque treguis el millor de tú adaptant-lo al teu estat de forma durant la temporada o acompleixis un repte personal.
 
Trail Vall de Ribes - 27 d'Abril - 42k / 23k / 16k i Caminada9k

Les Guilleries Xtrail
- 26 de Maig - 42k / 26k /16k i Caminada11k

Lles de Cerdanya Xtrail - 8 de Juny - 45k / 30k / 15k / 7k i Caminada7k

Saldes Xtrail - 14 de Setembre - 42k / 26k / 10k
- 15 de Setembre - 21k i Caminada12k

Classificació Xtrail Cup

El primer i la primera classificada de cada prova rebran una puntuació de 1000 punts. A partir d'aquí la puntuació va baixant en la classificació proporcionalment depenent del temps que us ha separat del primer/a classificat/da a l´arribada. 


El campionat és la suma dels punts que s'han aconseguit en cada prova.

Hi haurà classificació per distància Marató, Trail i Short tant Masculí com Femení amb premi pels tres primers i primeres de la General. 

Durant la Saldes Xtrail tens dos opcions per puntuar en la distància TRAIL. Pots escollir participar a la trail de 26k de dissabte o diumenge a la Serra d'Ensija de 21k.

Image
Image

Preus Xtrail Cup

Image
* En cas de 3 RACES i combinar distànces, tens fins el 15/04/2024 per comunicar via email a l'organització les 3 curses que vols incloure en el teu calendari inscripcions@7sports.es.

Els Nostres Patrocinadors

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Les Institucions

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Els Col·laboradors

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Sobre Nosaltres

Des del circuït Xtrail Cup dediquem tots els esforços perquè els corredors tinguin una experiència inoblidable.

Es tracta de quatre curses repartides durant l'any a diferents indrets de Catalunya. Des de la Vall de Ribes, Sant Hilari de Sacalm, pasant pel poble de Lles i acabant a Saldes. A cada cursa els participants tindran l'opció d'escollir la distància que més s'adapti a les necessitats de cadasqun.

Vine a participar al Circuït Xtrail Cup, no us penedireu!!!